Even voorstellen

frontpage_intro_image: 
frontpage_intro_subtitle: 

Loes van Hees Kunstschilderes

frontpage_intro_body: 

Ik ben geboren op 5 mei 1945 te Rotterdam. Mijn artistieke carriere begon al in mijn kinderjaren. Vormgeving en kleur speelde van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven. De eerste olieschilderijtjes maakte ik op mijn 12de jaar. De olieverfschilderijtjes werden door mijn trotse ouders al verkocht in onze winkel (kruidenier/annex waterstokerij) in Rotterdam.

Na mijn middelbare school opleiding, werkte ik in de etalage en decoratie bij een warenhuis in Rotterdam. Daarna volgde ik allerlei cursussen en op latere leeftijd een 4 jarige opleiding aan de Vrije Kunst Academie te Rotterdam voor mode en vormgeving. Maar tekenen en schilderen bleven mijn passie.

Ik werk in aquarel, acryl, olieverf, maar ook met gemengde technieken. Ik schilder graag wat in mij opkomt maar ook in opdrachten voor particulieren en bedrijven waarbij een grote openheid is voor de wensen van de klant. Portretten schilder ik van foto's. Sinds 1993 wordt mijn werk in binnen- en buitenland geexposeerd; zo hangt mijn werk onder meer in Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Turkije en uiteraard in Nederland.